Bu Mu Lan Senin Anlata Anlata Bitiremediğin Aşkın
Anlamını, hakaret olup olmadığını, cezasını ve emsal kararları ögrenin.
"Bu Mu Lan Senin Anlata Anlata Bitiremediğin Aşkın"
Söylemi bir hakaret değil.
- Hakaret Değil
- Hakaret
Anlamı
"Bu mu lan senin anlata anlata bitiremediğin aşkın" ifadesi, bir kişinin uzun süredir anlattığı ve bitmek bilmeyen bir aşk hikayesi veya romantik ilişkiyi ifade etmek için kullanılan bir deyimdir. "Mu" kelimesi burada özellikle bir anlam ifade etmemektedir, genellikle Mu, Muhteşem ya da Muhteşem Mu Lan olarak kullanılır.
Örneğin, bir kişi her zaman aynı aşk hikayesini anlatıyorsa veya bir ilişki hakkında sürekli ayrıntılar veriyorsa, bir başkası ona "Bu Mu senin anlata anlata bitiremediğin aşkın" diyerek, kişinin bu konuda konuşmaktan vazgeçmediğini ve bu nedenle anlatılan hikayenin bitmeyen bir hikaye olduğunu ifade edebilir.
Bu ifade bazen alaycı veya sıkılmış bir şekilde kullanılabilir ve aynı hikayenin sürekli tekrarlanmasından dolayı kişiyi eleştirmek için kullanılabilir. Ancak, bu ifade aynı zamanda bir kişinin romantik bir ilişkiye duyduğu yoğun sevgiyi ve tutkuyu da ifade edebilir.
Hakaret mi?
Bu mu lan senin anlata anlata bitiremediğin aşkın hakaret değildir.
Cezası
Vatandaşa Hakaret
Bu Mu Lan Senin Anlata Anlata Bitiremediğin Aşkın demenin cezası yoktur
Kamu Görevlisine Hakaret
Bu Mu Lan Senin Anlata Anlata Bitiremediğin Aşkın demenin cezası yoktur
Cumhurbaşkanına Hakaret
Bu Mu Lan Senin Anlata Anlata Bitiremediğin Aşkın demenin cezası yoktur
Alenen Hakaret
Bu Mu Lan Senin Anlata Anlata Bitiremediğin Aşkın demenin cezası yoktur
Emsal Kararlar
Karar #1
Sanığın suç tarihinde eski kız arkadaşı olan katılan ...'in kullanmakta olduğu cep telefonu hattına gönderdiği "Bu mu lan senin anlata anlata bitiremediğin aşkın" şeklindeki ifadeler bir bütün olarak de eğlendirildiğinde, sanığın katılana yönelttiği sözlerin katıların onur, şeref ve saygınlığını rencide edici boyutta olmayıp kaba söz niteliğinde olduğu ve hakaret suçunun unsurlarının oluşmadığı gözetilmeden, yasal olmayan ve yerinde görülmeyen gerekçe ile mahkumiyet karar verilmesi kanuna aykırı....
Yargıtay 18. CD Esas: 2015/26743 Karar: 2016/5202 Tarih: 16.03.2016